PROFESSZIONÁLIS, NAGY TELJESÍTMÉNYŰ ÓZONGENERÁTOROK ÓZON LEBONTÓ CIKLUSSAL

GYORS FERTŐTLENÍTÉS VEGYSZEREK NÉLKÜL!


ITT A VALÓDI MEGOLDÁS!

Egészségügyi és szociális intézményekben, vendéglátó egységekben, szálláshelyeken, raktározás vagy az élelmiszer előkészítők és feldolgozók területén az ózonos fertőtlenítő készülékek tökéletesítik a minden napi takarítást. Bizonyítottan hatékonyak a vírusokkal, baktériumokkal, és gomba spórákkal szemben, hatékonyan semlegesítik az allergéneket és megszüntetik a kellemetlen szagokat. Tisztább és frissebb környezet vegyszerek, allergén anyagok nélkül. Az általunk forgalmazott készülékek rendelkeznek ózonlebontó ciklussal ami a kezelés végén a megmaradt ózont visszaalakítja oxigénné, így a kezelt helyiség azonnal használatba vehető.

SUPER ACTIVO3
professzionális
ózonkészülék

ÓZON LEBONTÓ
RENDSZERREL

Alkalmazási területek:
Egészségügy,
Szálloda ipar,
Élelmiszer ipar,
Takarító szolgáltatás

Tudjon meg többet >>

FRESH ROOM 20C
professzionális
ózonkészülék

ÓZON LEBONTÓ
RENDSZERREL

Alkalmazási területek:
Egészségügy,
Szálloda ipar,
Élelmiszer ipar,
Takarító szolgáltatás

Tudjon meg többet >>

PANTHERO3
professzionális
ózonkészülék

Alkalmazási területek:
Személygépjárművek,
tehergépjárművek,
szellőztethető helyiségek

Tudjon meg többet >>


MEDIC 80
falra szerelhető
ózonkészülék

Alkalmazási területek:
Nyilvános helyiségek,
várótermek, irodák
orvosi rendelők, öltözők
légfertőtlenítésére,
szagtalanítására

Tudjon meg többet >>

TOJÁSFERTŐTLENÍTŐ
KAMRA
HIBRID TECHNOLÓGIÁVAL

Alkalmazási területek:
Tojásfertőtlenítés

Tudjon meg többet >>

TUDTA? AZ ÓZON MÁR KIS KONCENTRÁCIÓBAN IS SEMLEGESÍTI A KORONAVÍRUST!

Az ózon képes hatástalanítani a koronavírus-részecskéket – mutatták ki kísérleteikben japán kutatók. A szer kórházi helyiségek fertőtlenítésének módja lehet.

A Fujita Egészségtudományi Egyetem kutatói keddi sajtóértekezletükön közölték, hogy kísérleteikben bizonyították, az ózongáz 0,05-01 ppm koncentrációban, amely nem káros az emberi egészségre, képes megölni a vírust. A kutatók egy zárt kamrában ózongenerátort használtak koronavírus-mintákkal. A vírus fertőzőképessége több mint 90 százalékkal csökkent, amikor alacsony ózonkoncentrációnak tették ki 10 órán át.

„A koronavírus terjedése csökkenthető folyamatos, alacsony koncentrációjú ózonkezeléssel, még emberek jelenlétében is, ezt a rendszert használva. Különösen hatékonynak találtuk magas páratartalom esetén” közölte Takajuki Murata, a kutatás vezetője.

Az ózon egy oxigénmolekula-fajta, amelyről köztudott, hogy képes hatástalanítani a kórokozókat. Korábbi kutatások már kimutatták, hogy nagy koncentrációban – 1-6 ppm között – hatékony a koronavírus ellen, ám a nagy koncentráció káros az ember egészségére.

A Georgiai Műszaki Egyetem tudósainak minap közzétett kutatási eredményei szerint az ózon hatékony lehet orvosi védőeszközök, köpenyek, szemüvegek fertőtlenítésében. A Japán középső részén lévő Aicsi prefektúrában lévő Fujita Orvostudományi Egyetem Kórházában a kutató felállítottak ózongenerátorokat a várótermek és betegszobák fertőzöttségének csökkentésére. Ezen az egyetemen folynak a klinikai próbák a Fujifilm Holding vállalat által fejlesztett Avigan nevű szer hatékonyságának megállapítására a Covid-19 kezelésében is.

Forrás: index.hu (2020.08.27.)