LÉGFERTŐTLENÍTŐ ÓZONKÉSZÜLÉKEK, PÁRÁTLANÍTÓK, ILLATRENDSZEREK
OTTHONOKBA ÉS KISEBB IRODÁKBA, RENDELŐKBE

Az ózon a leghatékonyabb szagtalanító és fertőtlenítő hatású vegyület. Fertőtlenítő hatását vegyszerek nélkük éri el az ózon erejével. A háztartási és a kisebb irodai ózonkészülékek úgy vannak beállítva, hogy kis mennyiségű ózont juttatnak a levegőbe ami nincs káros hatással az emberi szervezetre, ugyanakkor már lebontja a szagot okozó molekulákat ezzel megszünteti a kellemetlen szagot valamint csökkenti a levegőben szálló kórokozók, gombaspórák, baktériumok, vírusok számát. Ezért ezek a készülékek alkalmazhatók akkor is mikor a helyiség használatban van.

Tudta?

Az ózonos légtisztító berendezések abban különböznek a filteres légtisztító berendezésektől, hogy az ózontechnológiás készülék által kibocsájtott ózon már a levegőben elpusztítja a kórokozókat (baktériumok, vírusok, gombák, allergének) amivel kapcsolatba kerül, csökkentve ezzel a számukat így a fertőzés továbbadásának esélyét. Az ózonos készülékek a légtisztító készülékekkel szemben nem szűrik a levegőt hanem ózont juttatnak a helyiség levegőjébe, így teremtve egy mikrobiológiailag tisztább környezetet.
 

MEDINO
szabályozható
ózonkészülékHálószobába, nappaliba,
dohányos helyiségekbe
kisebb irodákba
szagtalanítására
légfertőtlenítésére
Ár: 29.900 Ft Tudjon meg többet >>

AKCIÓ
95.900 Ft helyett 49.900 Ft


MEDIC 80
ózonkészülék


Nyilvános helyiségek,
várótermek, irodák
orvosi rendelők, öltözők
légfertőtlenítésére,
szagtalanítására
Tudjon meg többet >>

ILLAT-
RENDSZEREK


Lakások, irodák, közösségi terek
illatosítására.
Tudjon meg többet >>
 

Szagtalanító, fertőtlenítő készülék az ózon erejével!

Amikor belépünk egy helyiségbe, az első, amit érzékelünk, az a bent uralkodó illat vagy éppen szag. Senki nem szeretné, ha az otthonában kellemetlen szagok terjengenének, különösen akkor nem, ha valakit vendégül lát. A kellemes illatok fenntartása és a kellemetlen szagok kiűzése nem is olyan egyszerű. A különféle légfrissítők többnyire nem hoznak tartós eredményt, sőt, inkább csak elfedik a szagokat. A valódi megoldás az ózonos szagtalanító készülék (ózongenerátor), ami modern és hatékony eszköz a higiénikus, tiszta terek megteremtésének. Mindezt hogyan lehet elérni? Az ózonos szagtalanító, fertőtlenítő készülék megvásárlásával Önnek sem jelent többé gondot megszabadulni a rossz szagoktól!
Az ózongenerátorok szabályozható és automata változatban is kaphatóak. Nemcsak a rossz szagokat szüntetik meg, fertőtlenítik is a levegőt, csökkenti a vírusok, baktériumok és penészspórák számát a helyiség levegőjében. Ha tisztább, egészségesebb, frissebb levegőjű otthont szeretne, mindenképpen ajánlott beszereznie egy háztartási ózongenerátort!
Keressen minket elérhetőségeinken a részletekkel kapcsolatban, és rendeljen bátran készülékeinkből!

TUDTA? AZ ÓZON MÁR KIS KONCENTRÁCIÓBAN IS SEMLEGESÍTI A KORONAVÍRUST!

Az ózon képes hatástalanítani a koronavírus-részecskéket – mutatták ki kísérleteikben japán kutatók. A szer kórházi helyiségek fertőtlenítésének módja lehet.

A Fujita Egészségtudományi Egyetem kutatói keddi sajtóértekezletükön közölték, hogy kísérleteikben bizonyították, az ózongáz 0,05-01 ppm koncentrációban, amely nem káros az emberi egészségre, képes megölni a vírust. A kutatók egy zárt kamrában ózongenerátort használtak koronavírus-mintákkal. A vírus fertőzőképessége több mint 90 százalékkal csökkent, amikor alacsony ózonkoncentrációnak tették ki 10 órán át.

„A koronavírus terjedése csökkenthető folyamatos, alacsony koncentrációjú ózonkezeléssel, még emberek jelenlétében is, ezt a rendszert használva. Különösen hatékonynak találtuk magas páratartalom esetén” közölte Takajuki Murata, a kutatás vezetője.

Az ózon egy oxigénmolekula-fajta, amelyről köztudott, hogy képes hatástalanítani a kórokozókat. Korábbi kutatások már kimutatták, hogy nagy koncentrációban – 1-6 ppm között – hatékony a koronavírus ellen, ám a nagy koncentráció káros az ember egészségére.

A Georgiai Műszaki Egyetem tudósainak minap közzétett kutatási eredményei szerint az ózon hatékony lehet orvosi védőeszközök, köpenyek, szemüvegek fertőtlenítésében. A Japán középső részén lévő Aicsi prefektúrában lévő Fujita Orvostudományi Egyetem Kórházában a kutató felállítottak ózongenerátorokat a várótermek és betegszobák fertőzöttségének csökkentésére. Ezen az egyetemen folynak a klinikai próbák a Fujifilm Holding vállalat által fejlesztett Avigan nevű szer hatékonyságának megállapítására a Covid-19 kezelésében is.

Forrás: index.hu (2020.08.27.)