Babaszoba fertőtlenítés újszülött érkezése előtt.

A kórházból hazahozott újszülött babák - annak ellenére, hogy az anyatejben lévő ellenanyagok védik őket - fokozottan érzékenyek a fertőzésekre. Megóvhatjuk a fertőzések nagy részétől, ha alaposan megtisztított, fertőtlenített lakással várjuk hazaérkezését.

Az újszülött környezetében eleinte jobban kell vigyázni a megfelelő higiénia betartására mert még nem rendelkezik megfelelően erős saját védekező rendszerrel, ezért azok a dolgok is veszélyt jelenthetnek számára amik a lakás többi lakójára nem. A babaszoba ózonos tisztítása egy plusz biztonságot ad ami megnyugtatás az aggódó szülőnek. Közösségbe járó kisebb testvér esetén különösen ajánlható.

Miért az ózon a legjobb fertőtlenítő megoldás a babaszobákban?

Az ózonos fertőtlenítés egy abszolút vegyszermentes és természetes folyamaton alapuló fertőtlenítő eljárás amellyel a kezelt környezet, kórokozóktól, penészgombáktól mentes így a baba számára maximálisan biztonságos lesz.

A fertőtlenítés során nem csak a látható -mint pl. penész. -, hanem a nem látható kórokozók is elpusztulnak a tárgyak felületén is és a levegőben is. Ezzel biztosak lehetünk abban, hogy újszülött babának megfelelően higiénikus és biztonságos környezetet biztosítunk. Az ózon lebontja az új bútorokból kipárolgó vegyi anyagokat (VOC-k) is. (ilyenek pl. a bútorlap gyártásához használt ragasztóanyagok)

Az ózon fertőtlenítő ereje és behatási ideje a legismertebb kórokozókra vizsgálva>>

Kisgyermekes családoknak ajánlott az ózonos lakásfertőtlenítés:

Az ózonos lakásfertőtlenítés különösen ajánlott járványos időszakokban kisgyermekes lakásokban. Megelőzhetők a betegségek vagy megakadályozható a továbbterjedése a család többi tagjára.

Babaszoba fertőtlenítés

19.500,-

Garantált fertőtlenítés

  • Kiszállás Budapest, Gyál, Vecsés területén 4.900 Ft, más helyszíneken egyeztetés szerint.
  • 1 DB HELYISÉG 25 M2-IG
  • A kezelés időtartama kb. 45-60 perc.
  • Kiszállásra vonatkozó kedvezmény: A 3. autótól azonos helyszínen 20%.

HOGYAN TÖRTÉNIK A FERTŐTLENÍTÉS ÓZONNAL?

Az ózonos fertőtlenítő eljáráshoz nagy teljesítményű mobil ózongenerátorokat helyezünk el a helyiségben, amik a beállított paramétereknek megfelelően elvégzik az ózonos fertőtlenítést. A kezelés időtartama a helyiség méretétől függően 60-240 percet vehet igénybe. A kezelés idején a helyiségben nem lehet tartózkodni, de kollégáink bejutását biztosítani kell, akik a kezelés alatt folyamatos műszeres méréssel ellenőrzik a kezelés hatékonyságát. A fertőtlenítés végén a helyiségek átadása előtt szintén ellenőrizzük az ózonkoncentráció, hogy az egészségügyi határérték alatt legyen. Nézze meg a kezelésről készült kisfilmet>>
penészmentesítés
 

Hatékony és megbízható

Az ózon fertőtlenítő hatását számos tudományos kutatás igazolja.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további információra van szüksége.

KAPCSOLAT

 

Biztonság

Az ózonos fertőtlenítő eljárás rendkívüli előnye más fertőtlenítő eljárásokkal szemben, hogy nem hagy hátra egészségre káros anyagot a fertőtlenítés folyamatában - mint pl. a klór -, hanem egyszerűen rövid idő alatt magától is tiszta oxigénné bomlik. NAGYON FONTOS hogy az ózonfriss eljárás során olyan berendezést használunk amely a fertőtlenítő ciklus befejezéseként a megmaradt ózont tiszta oxigénné alakítja így a kezelés végén a helyiség szellőztetés nélkül azonnal használatba vehető! E nélkül az ózonkezelés után mindenképpen szellőztetés lenne szükséges ami csökkenti az eljárás hatékonyságát.
Olvasson többet az ózonos eljárás biztonságáról>>

Az ózonról

Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, akár 3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású mint a klór. Gáz halmazállapotából adódóan eljut a helyiség minden pontjába és elpusztítja a káros mikroorganizmusokat: baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, úgy hogy közben nem károsítja a berendezési tárgyakat. Az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat.
Olvassa el hogyan hat az ózon>>

Hatékonyság

Ha a nemzetközi irodalmat áttekintjük, számos tudományos cikk foglalkozik az ózon fertőtlenítő hatásával, és a gyógyászatban történő egyre szélesebb alkalmazásával. Az ózon fertőtlenítő ereje nem vonható kétségbe, de ha szükséges biológiai méréssel alá tudjuk támasztani az ózonos fertőtlenítő eljárás hatékonyságát.
Olvasson többet az ózon hatékonyságáról>>

FIGYELMEZTETÉS

A nagy koncentrációban előállított ózon veszélyes lehet az emberi szervezetre ezért a nagyobb teljesítményű ózongenerátorokat ne alkalmazza otthonában, a fertőtlenítést bízza szakemberre akik megfelelő mérőműszeres kontroll alatt alkalmazzák az ózontechnológiát.
A megfelelő műszeres mérés hiányában sem az eljárás hatékonysága se az eljárás biztonsága nem biztosított.