KÉTFÁZISÚ FERTŐTLENÍTÉS ÉS SZAGTALANÍTÁS RENDKÍVÜLI HELYZETEKBEN!

Az alkalmazott kétfázisú technológia nagy előnye, hogy gyorsan és egyszerűen bevethető!

Az életben előfordulhatnak, olyan rendkívüli helyzetek, káresemények amikor a lakás vagy ház teljes fertőtlenítése, szagtalanítása szükséges. Ilyenek rendkívüli helyzetek lehetnek például a tűzkár utáni füstszag, beázás okozta dohos szag, egy áradás ahol a szennyvíz is bekerülhet a lakásba, de előfordulhat olyan helyzet is, hogy egy elhunyt után szükséges a fertőtlenítő és szagtalanító eljárás. Ezekben a helyzetekben fokozott és gyors fertőtlenítésre van szükség.

Az általunk alkalmazott kétfázisú eljárás során a BIOPROTECT™ termékrendszer fertőtlenítő formuláit és az ózontechnológiát együttesen használva szinte az egyetlen fertőtlenítő eljárás amely 99,999%-os hatékonysággal pusztítja el a helyiségben a kórokozókat és egyidejűleg képes teljesen megszüntetni a kellemetlen szagokat.

Tűzkár utáni ózonos füstszagmentesítés

Már a kisebb tűzkárok esetén is a füstszag vagy égett szag súlyosan beszennyezheti a lakás vagy más épület - tűzkárral nem érintett részeit és a berendezési tárgyakat. Nem csak a textíliák szennyeződnek a füstszaggal, hanem a falak, különösen a tapéták is erősen magukba szívják ezt a kellemetlen szagot.

A füstszag és az égett szag szellőztetéssel maradéktalanul nem, vagy csak nagyon hosszú idő alatt távolítható el.

Ózonos kezeléssel rövid idő alatt és hatékonyan eltávolítható a füstszag illetve az égett szag. Nem szükséges a füsttel szennyezett helyiségek kipakolása, vagy újrafestése. Minél hamarabb megkezdődik a helyiségek füstszagmentesítése, annál rövidebb idő alatt oldható meg a probléma.

Fontos tanács:

A hatékony füstszagmentesítést az alábbi sorrendben tanácsos elvégezni:
1. Az égett, megrongálódott tárgyak eltávolítása a helyiségből.
2. A koromszennyezés eltakarítása a tűzzel érintett területről.
3. Az ózonos füstszagmentesítés elvégzése.
4. A füstszaggal érintett lakástextíliák nedves tisztítása.

Tipp:

Az ózonos füstszagmentesítés alatt a textilek (függönyök, terítők, ruhaneműk) maradjanak a helyiségben. Az ózon azokból is kivonja a kellemetlen szagot.

Odaégett étel utáni füstszagmentesítés

Már egy odaégett étel okozta füst miatt is nagyon kellemetlen szag lehet a lakásban, ami hosszú szellőztetéssel sem szüntethető meg. Az ózontechnológiás szellőztetés ezekben az esetekben is hatékonyan alkalmazható. Megszünteti a odaégett étel okozta kellemetlen szagot.

Elhunyt utáni fertőtlenítés, szagtalanítás.

Sajnos az életben előfordulnak olyan esetek is amikor egy elhunyt után van szükség a fertőtlenítő, szagtalanító eljárásra. Az alkalmazott 2 fázisú technológia megbízhatóan fertőtleníti a helyiséget ezekben az esetekben is.

Miért az ózon a legtökéletesebb fertőtlenítő megoldás?

Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő anyag, akár 3000-szer hatékonyabb és többszörösen gyorsabb fertőtlenítő hatású mint a például a klór. Gáz halmazállapota révén eljut a helyiség minden pontjába és véglegesen megszünteti a kellemetlen szagokat és elpusztítja a kórokozókat.

Tipp: A fertőtlenítést a szennyezés megszüntetése után érdemes elvégezni, még a nagytakarítás, festés előtt. Súlyosabb helyzetekben indokolt lehet a beköltözés előtt közvetlenül egy újabb ózonos kezelés elvégzése.

HOGYAN TÖRTÉNIK A FERTŐTLENÍTÉS ÓZONNAL?

Az ózonos fertőtlenítő eljáráshoz nagy teljesítményű mobil ózongenerátorokat helyezünk el a helyiségben, amik a beállított paramétereknek megfelelően elvégzik az ózonos fertőtlenítést. A kezelés időtartama a helyiség méretétől függően 60-240 percet vehet igénybe. A kezelés idején a helyiségben nem lehet tartózkodni, de kollégáink bejutását biztosítani kell, akik a kezelés alatt folyamatos műszeres méréssel ellenőrzik a kezelés hatékonyságát. A fertőtlenítés végén a helyiségek átadása előtt szintén ellenőrizzük az ózonkoncentráció, hogy az egészségügyi határérték alatt legyen. Nézze meg a kezelésről készült kisfilmet>>
penészmentesítés

KÉTFÁZISÚ, KÓRHÁZI SZINTŰ FERTŐTLENÍTÉS
MAGYARORSZÁGON EGYEDÜLÁLLÓ BIOPROTECT™ TECHNOLÓGIÁVAL1. fázis: A szennyezett felületeket BIOPROTECT™ termékrendszer fertőtlenítő hatóanyagával kezeljük. Az alkalmazott formula bizonyítottan kevesebb, mint 60 másodperc alatt elpusztítja a baktériumok, vírusok 99.999%-át. A kijuttatás során alkalmazott legmodernebb technológia biztosítja, hogy a hatóanyag vékony rétegben, egyenletesen kerül fel a felületre hol megbízhatóan fejti ki hatását.

2. fázis: ÓZONGENERÁTOROS FERTŐTLENÍTÉS, melynek során pontosan ellenőrzött koncentráció mellett alkalmazzuk az ózont. Az ózon eljut a helyiség minden pontjára és fertőtleníti a teljes területet, beleértve a felületeket (bútorok, lakástextíliák) is.
A kezelést a hatékonyság és a biztonság miatt folyamatos műszeres kontroll mellett végezzük, kollégáink 8 éves tapasztalattal rendelkeznek a helyiségfertőtlenítés területén.

RENDKÍVÜLI KÁRESEMÉNY MIATTI HELYISÉGFERTŐTLENÍTÉSSEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSE ESETÉN, HÍVHATJA KOLLÉGÁNKAT HÉTVÉGÉN VAGY ÜNNEPNAPON IS.

A BIOPROTECT™ termékrendszer kizárólagos magyarországi forgalmazója az Ozone Tech Hungary Kft .
A termékekről bővebb információt >>>ITT<<< olvashat.

 
 

Hatékony és megbízható

Az ózon fertőtlenítő hatását számos tudományos kutatás igazolja.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további információra van szüksége.

KAPCSOLAT

 

Biztonság

Az ózonos fertőtlenítő eljárás rendkívüli előnye más fertőtlenítő eljárásokkal szemben, hogy nem hagy hátra egészségre káros anyagot a fertőtlenítés folyamatában - mint pl. a klór -, hanem egyszerűen rövid idő alatt magától is tiszta oxigénné bomlik. NAGYON FONTOS hogy az ózonfriss eljárás során olyan berendezést használunk amely a fertőtlenítő ciklus befejezéseként a megmaradt ózont tiszta oxigénné alakítja így a kezelés végén a helyiség szellőztetés nélkül azonnal használatba vehető! E nélkül az ózonkezelés után mindenképpen szellőztetés lenne szükséges ami csökkenti az eljárás hatékonyságát.
Olvasson többet az ózonos eljárás biztonságáról>>

Az ózonról

Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, akár 3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású mint a klór. Gáz halmazállapotából adódóan eljut a helyiség minden pontjába és elpusztítja a káros mikroorganizmusokat: baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, úgy hogy közben nem károsítja a berendezési tárgyakat. Az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat.
Olvassa el hogyan hat az ózon>>

Hatékonyság

Ha a nemzetközi irodalmat áttekintjük, számos tudományos cikk foglalkozik az ózon fertőtlenítő hatásával, és a gyógyászatban történő egyre szélesebb alkalmazásával. Az ózon fertőtlenítő ereje nem vonható kétségbe, de ha szükséges biológiai méréssel alá tudjuk támasztani az ózonos fertőtlenítő eljárás hatékonyságát.
Olvasson többet az ózon hatékonyságáról>>

FIGYELMEZTETÉS

A nagy koncentrációban előállított ózon veszélyes lehet az emberi szervezetre ezért a nagyobb teljesítményű ózongenerátorokat ne alkalmazza otthonában, a fertőtlenítést bízza szakemberre akik megfelelő mérőműszeres kontroll alatt alkalmazzák az ózontechnológiát.
A megfelelő műszeres mérés hiányában sem az eljárás hatékonysága se az eljárás biztonsága nem biztosított.