ÓZONTECHNOLÓGIÁS AUTÓKLÍMATISZTÍTÁS és AUTÓFERTŐTLENÍTÉS, UTASTÉR SZAGTALANÍTÁS

10 éves tapasztalat • műszeres kontroll • 30 perces kezelés • akár azonnal is

Cím: 1181 Budapest, Madách Imre u. 51. (bejelentkezéssel)

AZ ALKALMAZOTT ELJÁRÁSRÓL:

A használt technológia 100% vegyszermentes fertőtlenítő hatású vegyület, ami nem csak a klímát, szellőzőrendszert hanem a jármű egész utasterét fertőtleníti és egyben szagtalanítja. Az ózon a kezelés alatt az egész szellőzőrendszert átjárja, elpusztítva az ott megtelepedő penészgombákat. A kezelés nem hagy hátra egészségre káros maradványszert, nem tesz kárt az autó elektromos rendszereiben, nem hagy foltot a kárpiton. A kezelés 30/50 percet vesz igénybe és a helyszínen barátságos-kényelmes környezetben megvárható.

HA EZEKET A PROBLÉMÁKAT TAPASZTALJA

- Az autóklíma vagy a szellőzőrendszer kellemetlen szagot áraszt..
- Visszatérő megfázásos (torokfájás, orr-dugulás, tüsszögés) tünetei vannak..
- Az autó utastér kárpitja kellemetlen szagú..
- Ha Ön allergiás..
..vagy csak szeretné megelőzni ezeket.

Hívjon minket!

Az ózonos fertőtlenítéssel ezek egyszerre megoldhatók akár 30 perc alatt!

ELŐZZE MEG A KLÍMA OKOZTA BETEGSÉGEKET!

Az autóklíma használata során a szellőzőrendszerben kicsapódó pára miatt keletkező nedves környezet kedvező körülményt teremt a különböző penész és gombafajták megtelepedésének. Ezeknek a megtelepedett penésznek a spórái a szellőzőrendszer használata során az utastérbe jutva komoly egészségügyi veszélyt jelentenek az autóban utazókra. Az elhanyagolt autóklíma valódi veszélyforrás ami a "nyári megfázásos" tünetek nagy részét okozza! A penészgomba elszaporodásukat jelzi a kellemetlen szag is, ami az autóklímából árad.

Ne várja meg, amíg a saját autóklímája megbetegíti, hanem gondoskodjon a megfelelő autóklíma tisztításról! Az ózonos tisztítás hatékony módja ennek a műveletnek, amivel nemcsak a maximális tisztaság biztosítható, de a kellemetlen szagok is teljesen megszüntethetőek az egész utastérben!

JELENTKEZZEN BE MOST:
06 30 553 0303

A kezelés garantáltan fertőtleníti és szagtalanítja a gépjármű utasterét és szellőzőrendszerét.

SZEMÉLYGÉPJÁRMŰ, TEHERGÉPJÁRMŰ FLOTTA KEZELÉSE

Cégünk felkészült gépjárműflották kezelésére rövid határidővel, alkalmazkodva a flotta munkarendjéhez.
Rendkívüli helyzetekben akár azonnali kiszállással is.

Miért éri meg a cég gépjárműveinek rendszeres higiénia kezelésére költeni?

A gépjárművek rendszeres higiéniai karbantartásával kisebb a gépjárműt használók megbetegedésének esélye, ezzel a betegállományban töltött napok is csökkenthetők. A higiénikusabb, tisztább munkahely a munkavállaló elégedettségét is szolgálja.
A rendszeresen karbantartott és nem elhanyagolt autókat értéke nagyobb és könnyebb értékesíteni őket, így pénzt és időt spórolhat meg.

Miért válassza cégünket?

Az ipari és a lakossági ózonos fertőtlenítés terén a legnagyobb tapasztalattal rendelkező cég vagyunk Magyarországon. Professzionális gépeink, és a több éves szakmai tapasztalat a garancia arra, hogy a ránk bízott feladatott megfelelően végezzük el. Az ózonos kezelésnél a kívánt hatás eléréséhez megfelelő ózonkoncentráció és behatási idő szükséges. Ezek méréséhez speciális műszerre van szükség amellyel Magyarországon csak a mi kollégáink rendelkeznek. Az ózon alkalmazása felelősségteljes feladat, és mi ehhez mérten járunk el.

Hatékony és megbízható

Az ózon fertőtlenítő hatását számos tudományos kutatás igazolja.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további információra van szüksége.

KAPCSOLAT

AZ ÓZONOS AUTÓKLÍMA TISZTÍTÁS FOLYAMATA

Az autó utasterében egy nagy teljesítményű mobil ózongenerátort helyezünk el. Az autó szellőző rendszerét belső keringtetésre kapcsoljuk majd a ventilációt közepes teljesítményre állítjuk. A belső levegőkeringtetéssel azt érjük el, hogy nem a külső levegőt, hanem az autó utasterében lévő, nagy koncentrációjú ózonnal telített levegőt keringteti körbe, így az ózon az egész szellőzőrendszert átjárja és elpusztítsa a megtelepedett baktériumokat, gombákat és polleneket. A kezelés időtartama 25-30 perc, az idő lejárta után az utasteret 5 percig szellőztetjük, hogy az ózonkoncentráció az egészségügyi határérték alá csökkenjen. Mivel az utastérben is nagy koncentrációban van jelen az ózon ezért az eljárással nem csak az autó szellőzőrendszerét hanem az egész utasteret fertőtlenítjük és szagtalanítjuk!

MIÉRT A LEGHATÉKONYABB AUTÓKLÍMA TISZTÍTÓ ÉS FERTŐTLENÍTŐ AZ ÓZON?

Az ózon gáz halmazállapotú. Átjárja a teljes klíma és szellőzőrendszert, eljutva még a legeldugottabb részekre is.
Az ózon 99,9 %-os hatékonysággal pusztítja el a kórokozókat.
A nagy koncentrációjú ózont az eljárás során az autó utasterén keresztül juttatjuk a szellőzőrendszerbe,
így az ózon erős fertőtlenítő hatása az autó utasterében is elpusztítva az ott lévő kórokozókat.

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Az ipari és a lakossági ózonos fertőtlenítés terén a legnagyobb tapasztalattal rendelkező cég vagyunk Magyarországon. Professzionális gépeink, és a több éves szakmai tapasztalat a garancia arra, hogy a ránk bízott feladatott megfelelően végezzük el. Az ózonos kezelésnél a kívánt hatás eléréséhez megfelelő ózonkoncentráció és behatási idő szükséges. (Sokan végzik ezt a szolgáltatást, bármiféle szakmai hozzáértés nélkül, olyan gépeket használva ami teljesen alkalmatlan a feladat elvégzésére, ezzel a megrendelő egészségét veszélyeztetve.) Ezek méréséhez speciális műszerre van szükség amellyel Magyarországon csak a mi kollégáink rendelkeznek.
Az ózon alkalmazása felelősségteljes feladat, és mi ehhez mérten járunk el.

FONTOS INFORMÁCIÓ

Az ózonos kezelésnél a kívánt hatás eléréséhez megfelelő ózonkoncentráció és behatási idő szükséges. Ezek méréséhez speciális műszerre van szükség amellyel Magyarországon csak a mi kollégáink rendelkeznek. A műszeres mérés nagyon fontos része az eljárásnak mert csak a megfelelő értékek biztosítják a kívánt eredmény elérését, valamint a kezelés után a mérőműszer segítségével állapítható meg, hogy a kezelt helyiségek biztonsággal használatba vehetők.
A megfelelő műszeres mérés hiányában sem az eljárás hatékonysága se az eljárás biztonsága nem biztosított.

Biztonság

Az ózonos fertőtlenítő eljárás rendkívüli előnye más fertőtlenítő eljárásokkal szemben, hogy nem hagy hátra egészségre káros anyagot a fertőtlenítés folyamatában - mint pl. a klór -, hanem egyszerűen rövid idő alatt magától is tiszta oxigénné bomlik. NAGYON FONTOS hogy az ózonfriss eljárás során olyan berendezést használunk amely a fertőtlenítő ciklus befejezéseként a megmaradt ózont tiszta oxigénné alakítja így a kezelés végén a helyiség szellőztetés nélkül azonnal használatba vehető! E nélkül az ózonkezelés után mindenképpen szellőztetés lenne szükséges ami csökkenti az eljárás hatékonyságát.
Olvasson többet az ózonos eljárás biztonságáról>>

Az ózonról

Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, akár 3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású mint a klór. Gáz halmazállapotából adódóan eljut a helyiség minden pontjába és elpusztítja a káros mikroorganizmusokat: baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, úgy hogy közben nem károsítja a berendezési tárgyakat. Az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat.
Olvassa el hogyan hat az ózon>>

Hatékonyság

Ha a nemzetközi irodalmat áttekintjük, számos tudományos cikk foglalkozik az ózon fertőtlenítő hatásával, és a gyógyászatban történő egyre szélesebb alkalmazásával. Az ózon fertőtlenítő ereje nem vonható kétségbe, de ha szükséges biológiai méréssel alá tudjuk támasztani az ózonos fertőtlenítő eljárás hatékonyságát.
Olvasson többet az ózon hatékonyságáról>>