Nézze meg munkáinkat képekben, a teljesség igénye nélkül.

Raktárcsarnok mennyezetének penészmentesítése

Egy 1200nm-es raktárcsarnok mennyezetének a penészmentesítése volt a feladat amit a 11 méteres belmagasság tette izgalmassá. A feladathoz ollós és karos emelőgépet alkalmaztunk.

Mélygarázs dohos szag megszüntetése.

A mélygarázsban egy csőtörésből adódó ázás miatt dohos szag maradt vissza, valamint penészesedés kezdeti jele volt látható. Első fázisban a penészes felületeteket kezeltük, második fázisban az ózontechnológiát alkalmaztunk a teljes hatás érdekében. A terület nagysága 1200nm.

Belvárosi iskola beázás miatti penészesedésének megszüntetése.

A penészmentesítéshez a kétfázisú penészmentesítő eljárást alkalmaztuk, valamint azokon a helyeken ahol szükséges volt a károsodott vakolatot eltávolítottuk.

Egy fővárosi gyógyfürdő és hotel felújítás előtti bontási, fertőtlenítési és penészmentesítési munkálatok.

Az évek óta zárva tartó, több ezer négyzetméter területű épületkomplexumnak felújítás előtti penészmentesítése, valamint az erősen penészes, menthetetlen gipszkarton falak és álmennyezetek elbontása. A penészmentesítéshez a hideg köd technológiát és az ózontechnológiát együttesen alkalmaztuk.

Étkezési olajat, fehérjét gyártó üzem csarnokának és légkezelő rendszerének fertőtlenítése.

Belvárosi szórakozóhely fertőtlenítése, penészmentesítése.

A gépparkunknak köszönhetően a nagy egybefüggő terek sem okoztak problémát a feladat elvégzésében.

Fertőtlenítés plusz NANOGUARD felületvédelem

A kezelés során fertőtlenítettük a felületeket, majd a nagyobb forgalmú érintési felületeket NANOGUARD felületvédelemmel vontuk be, ami távol tartja a kórokozókat akár 90 napig.

A Mátraházai Edzőközpont kétfázisú fertőtlenítése

Az 1. fázis során koronavírusra bevizsgált hatóanyagot permeteztünk mikrocseppekben a felületekre, kiemelten figyelve a nagyobb forgalmú érintési pontokra majd a 2. fázisban nagy teljesítményű ózongenerátorok használatával fertőtlenítettük a helyiségeket.

A Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) hajóinak tavaszi forgalomba állítás előtti fertőtlenítése

A hajókon a téli üzemszünet alatti felújítás után a vendégek biztonsága érdekében kétfázisú fertőtlenítést végeztünk.
Az első fázisban a nagyobb forgalmú érintési pontokat fertőtlenítettük ultramodern érintésmentes sprayer technológiával.
A második fázisban a területek ózonnal fertőtlenítettük.

Irodaterület és raktárhelyiség fertőtlenítés

A megrendelő cég az ünnepek alatti leállást kihasználta a fertőtlenítésre, hogy munkavállalói egy egészséges környezetbe térhessenek vissza a munka kezdetével.

Szagtalanítás-fertőtlenítés

Átalakítás előtti fertőtlenítés és szagtalanítás.

Irodaház - irodafertőtlenítés

A koronavírus fertőzések miatt vált szükségessé a fertőtlenítés. Gépparkunkkal a nagyobb, összefüggő területek kezelése sem okoz problémát. A növényzet védelme itt is fontos szempont volt. A teljes fertőtlenített terület 1360 nm.

Irodaház - irodafertőtlenítés

A koronavírusos esetek miatt kérte fel cégünket a fertőtlenítés elvégzésére. Különös odafigyelést igényelt, hogy az irodaterületen lévő rengetek növény a fertőtlenítés során ne szenvedjen kárt. A teljes fertőtlenített terület 1570 nm.

Irodaház - irodafertőtlenítés

A megrendelő a koronavírusos esetek növekvő száma miatt kiürítette irodaházát, és cégünket kérte fel a fertőtlenítés elvégzésére, hogy a munkavállalók biztonsággal visszatérhessenek munkahelyükre.
A teljes fertőtlenített terület 7 szint, 3600 nm.

Óvoda fertőtlenítés-penészmentesítés

Állatgyógyászati gyógyszerüzem fertőtlenítése

Mélygarázs penészmentesítés

Budapesten épülő mélygarázs penészmentesítése.

Irattár fertőtlenítés

Az irattárban megjelenő penészesedés iratokra való átterjedésének megakadályozása miatt kérték fel cégünket a fertőtlenítés elvégzésére.

Borpince és étterem penész és dohos szag megszüntetése.

A belváros egyik kedvelt éttermének pincéjében található vendéglátótér dohos szagának megszüntetése ózon és hideg köd technológiával. A hideg köd technológia alkalmazására a pince falainak porózussága miatt volt szükség.

Gyorsétterem fertőtlenítése

A fertőtlenítést éjszaka végeztük, hogy az étterem zavartalanul működhessen. Az eljárás hatékonyságát műszeres méréssel ellenőriztük

A volt MTV székház penészmentesítése

Filmforgatás miatt kérte a rendező cég a használt helyiségek penészmentesítését a stáb és a színészek biztonsága miatt.

Gabonafeldolgozó üzem siló- és transzport rendszerének fertőtlenítése

A feladat megoldásában kihívást jelentett az ózon bejuttatása, és a koncentráció mérése a különböző technológia elemekbe kiépített csatlakozási pontok híján. A munka végzés helye nem egy szokványos helyszín volt, az itt szerzett tapasztalatunk országosan egyedülállónak mondható.

Budapesti általános iskola és gimnázium penészmentesítése

Az iskola több tantermében egy beázás miatt penész jelent, valamint több helyiségben erős dohos szag volt érezhető. Az ózontechnológia mellett a hideg köd technológiát is alkalmaztunk a magasan lévő és nagy kiterjedésű penészfoltok kezelésére.