Nézze meg munkáinkat képekben, a teljesség igénye nélkül.

Belvárosi szórakozóhely fertőtlenítése, penészmentesítése.

A gépparkunknak köszönhetően a nagy egybefüggő terek sem okoztak problémát a feladat elvégzésében.

Fertőtlenítés plusz NANOGUARD felületvédelem

A kezelés során fertőtlenítettük a felületeket, majd a nagyobb forgalmú érintési felületeket NANOGUARD felületvédelemmel vontuk be, ami távol tartja a kórokozókat akár 90 napig.

A Mátraházai Edzőközpont kétfázisú fertőtlenítése

Az 1. fázis során koronavírusra bevizsgált hatóanyagot permeteztünk mikrocseppekben a felületekre, kiemelten figyelve a nagyobb forgalmú érintési pontokra majd a 2. fázisban nagy teljesítményű ózongenerátorok használatával fertőtlenítettük a helyiségeket.

A Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) hajóinak tavaszi forgalomba állítás előtti fertőtlenítése

A hajókon a téli üzemszünet alatti felújítás után a vendégek biztonsága érdekében kétfázisú fertőtlenítést végeztünk.
Az első fázisban a nagyobb forgalmú érintési pontokat fertőtlenítettük ultramodern érintésmentes sprayer technológiával.
A második fázisban a területek ózonnal fertőtlenítettük.

Irodaterület és raktárhelyiség fertőtlenítés

A megrendelő cég az ünnepek alatti leállást kihasználta a fertőtlenítésre, hogy munkavállalói egy egészséges környezetbe térhessenek vissza a munka kezdetével.

Szagtalanítás-fertőtlenítés

Átalakítás előtti fertőtlenítés és szagtalanítás.

Irodaház - irodafertőtlenítés

A koronavírus fertőzések miatt vált szükségessé a fertőtlenítés. Gépparkunkkal a nagyobb, összefüggő területek kezelése sem okoz problémát. A növényzet védelme itt is fontos szempont volt. A teljes fertőtlenített terület 1360 nm.

Irodaház - irodafertőtlenítés

A koronavírusos esetek miatt kérte fel cégünket a fertőtlenítés elvégzésére. Különös odafigyelést igényelt, hogy az irodaterületen lévő rengetek növény a fertőtlenítés során ne szenvedjen kárt. A teljes fertőtlenített terület 1570 nm.

Irodaház - irodafertőtlenítés

A megrendelő a koronavírusos esetek növekvő száma miatt kiürítette irodaházát, és cégünket kérte fel a fertőtlenítés elvégzésére, hogy a munkavállalók biztonsággal visszatérhessenek munkahelyükre.
A teljes fertőtlenített terület 7 szint, 3600 nm.

Óvoda fertőtlenítés-penészmentesítés

Állatgyógyászati gyógyszerüzem fertőtlenítése

Mélygarázs penészmentesítés

Budapesten épülő mélygarázs penészmentesítése.

Irattár fertőtlenítés

Az irattárban megjelenő penészesedés iratokra való átterjedésének megakadályozása miatt kérték fel cégünket a fertőtlenítés elvégzésére.

Borpince és étterem penész és dohos szag megszüntetése.

A belváros egyik kedvelt éttermének pincéjében található vendéglátótér dohos szagának megszüntetése ózon és hideg köd technológiával. A hideg köd technológia alkalmazására a pince falainak porózussága miatt volt szükség.

Gyorsétterem fertőtlenítése

A fertőtlenítést éjszaka végeztük, hogy az étterem zavartalanul működhessen. Az eljárás hatékonyságát műszeres méréssel ellenőriztük

A volt MTV székház penészmentesítése

Filmforgatás miatt kérte a rendező cég a használt helyiségek penészmentesítését a stáb és a színészek biztonsága miatt.

Gabonafeldolgozó üzem siló- és transzport rendszerének fertőtlenítése

A feladat megoldásában kihívást jelentett az ózon bejuttatása, és a koncentráció mérése a különböző technológia elemekbe kiépített csatlakozási pontok híján. A munka végzés helye nem egy szokványos helyszín volt, az itt szerzett tapasztalatunk országosan egyedülállónak mondható.

Budapesti általános iskola és gimnázium penészmentesítése

Az iskola több tantermében egy beázás miatt penész jelent, valamint több helyiségben erős dohos szag volt érezhető. Az ózontechnológia mellett a hideg köd technológiát is alkalmaztunk a magasan lévő és nagy kiterjedésű penészfoltok kezelésére.