Nézze meg munkáinkat képekben, a teljesség igénye nélkül.

Óvoda fertőtlenítés-penészmenteítés

Állatgyógyászati gyógyszerüzem fertőtlenítése

Mélygarázs penészmentesítés

Budapesten épülő mélygarázs penészmentesítése.

Irattár fertőtlenítés

Az irattárban megjelenő penészesedés iratokra való átterjedésének megakadályozása miatt kérték fel cégünket a fertőtlenítés elvégzésére.

Borpince és étterem penész és dohos szag megszüntetése.

A belváros egyik kedvelt éttermének pincéjében található vendéglátótér dohos szagának megszüntetése ózon és hideg köd technológiával. A hideg köd technológia alkalmazására a pince falainak porózussága miatt volt szükség.

Gyorsétterem fertőtlenítése

A fertőtlenítést éjszaka végeztük , hogy az étterem zavartalanul működhessen. Az eljárás hatékonyságát műszeres méréssel ellenőriztük

A volt MTV székház penészmentesítése

Filmforgatás miatt kérte a rendező cég a használt helyiségek penészmentesítését a stáb és a színészek biztonsága miatt.

Gabonafeldolgozó üzem siló- és transzport rendszerének fertőtlenítése

A feladat megoldásában kihívást jelentett az ózon bejuttatása, és a koncentráció mérése a különböző technológia elemekbe kiépített csatlakozási pontok híján. A munka végzés helye nem egy szokványos helyszín volt, az itt szerzett tapasztalatunk országosan egyedülállónak mondható.

Budapesti általános iskola és gimnázium penészmentesítése

Az iskola több tantermében egy beázás miatt penész jelent, valamint több helyiségben erős dohos szag volt érezhető. Az ózontechnológia mellett a hideg köd technológiát is alkalmaztunk a magasan lévő és nagy kiterjedésű penészfoltok kezelésére.